52599258_1846582832114229_4610171106152677376_n.jpg

Outreach

Succesul nostru se datorează și susținătorilor din comunitatea noastră! De aceea, echipa Volta Robotics dorește să împărtășească cât mai mult din experiențele noastre cu ei! Acesta e un scurt istoric al activităților noastre prin care am arătat ce înseamnă robotica!

125.jpg

Palas Mall Iași

Meci demonstrativ

Meciuri expoziționale jucate cu dragii noștri prieteni FILATRONICS, CyLiis și FUSE, am atras un public numeros unde am prezentat ce pot face roboții noștri! Comentariu live, acțiune live, dăruire adevărată.

Târg IT Universitatea Suceava

Prezentare Robotică

Conferința IT organizată la Universitatea din Suceava ne-a oferit șansa de a prezenta mediul academic, dar și numelelor importante din domeniul calculatoarelor din județ știința din spatele roboților noștri.

Universitate.jpg
Scoala de Vara 2018.jpg

Școală de robotică

Susținut de 3 ani la rând

În ultimii 3 ani, echipa a organizat o școală de vară la Colegiul Național "Petru Rares" pentru a învăța bobocii elementele de bază ale roboticii. Atelierele au durat 2 săptămâni, constând din lecții de proiectare 3D, asamblare și programare robot. De-a lungul acestor 3 ediții, am adunat peste 120 de studenți cu ambiții de a se alătura echipei.

Robotică în comunitate

Outreach în Bosanci și Moldovița

Ne-am făcut cunoscută munca chiar și în afara orașului nostru natal, pentru a promova robotica chiar și în zonele rurale ale județului. Prezentându-le robotul și avantajele de a studia într-un domeniu S.T.E.A.M., am fost întâmpinați cu mare entuziasm și curiozitate.

Scoala Bosnaci.jpg
Scoala Gimnaziala 3_edited.jpg

Robotică în comunitate

Outreach în Suceava

Colegiul Național "Petru Rareș" și Școala Gimnazială Nr. 3 din orașul nostru natal au fost gazdele prezentărilor noastre despre robotică și domeniul S.T.E.A.M. .De-a lungul anilor, am observat că școlii secundare pe care le-am întâlnit în aceste ocazii vor veni ulterior și se vor alătura școlilor noastre de vară.